SPEED MARKETING

Tilbud til alle!

Hvordan etablere forretningspraksis med digital markedsstrategi som utgangspunkt. Skal du lykkes med din virksomhet, så må du tenke digitalt fra dag én!
KLIKK HER
Speed Marketing - Jarle Ørnebo | Nå kan du kjøpe billett via sms på mobilen
40751
post-template-default,single,single-post,postid-40751,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-1.8,smooth_scroll,side_menu_slide_with_content,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Nå kan du kjøpe billett via sms på mobilen

Nå kan du kjøpe billett via sms på mobilen

Studio Studio Nyhagen og arrangementet Getblack   er en av de aller første i landet med direkte mobil betaling for deltakelse på arrangement. I samarbeid med Billettplassen.no som er tjeneste levert av Cloudnames og Scancode, så kan alle som ønsker billett til helgens arrangement kjøpe denne via mobilregningen. Billetten bestilles ved  å sende TICKET til 1963. Mobil løsningen leveres av Vianett og sikrer en rask og effektiv betaling for arrangører.

 

Deltakerne får bekreftelse umiddelbart.

Deltakerne til helgens Beatles Camp får en bekreftelse på sin mobil. Før selve arrangementet vil deltakerne få tilsendt sin unike billett som vil bli avlest ved ankomst til Beatles campen.DIF

 

Slipper cash

På denne måten så kan deltakere slippe kortbetaling eller cash ved inngang. – Det vil også forenkle administrasjon for arrangørene, sier en av initatitakerne Dag Inge Fjeld. Vi ser frem til et kjempearrangement med godt vær, god stemning og en horde av Beatles fans, avslutter Fjeld som gleder seg helt hinsides 🙂

 

 

 

 

 

 

 

__